Home
Despre Baile Felix
  Localizare si Transport
  Istorie si prezent
Cazare
Restaurante
Servicii
Utile
Link-uri utile
Galerie foto
Contact
Harta Site
Oferte speciale

 Calculatia ruta spre Baile Felix


 Alte Optiuni


Cazare
Gastronomie
Servicii
Utile

    Cauta    Tip   

Localizare si Transport

Statiunea BAILE FELIX se afla in partea de nord-vest a Romaniei la 8 km. de Municipiul Oradea, resedinta judetului Bihor, unul dintre cele mai semnificative centre economice, sociale si culturale a zonei. Turistii dornici sa ajunga in statiune pot alege din mai multe modalitati de acces, rutier, feroviar si aerian.

Rutier:
Baile Felix se afla langa drumul European E66 Oradea-Deva, la 8 km. de Oradea si 20 km de cea mai apropiata trecere de frontiera cu Ungaria Bors/Artand.

Feroviar:
Pentru a ajunge in Baile Felix pe cale feroviara, trebuie sa ajungeti pana in Oradea cu trenul. Din Oradea in Baile Felix se ajunge cu mijloace de transport in comun. Statia de Maxi Taxi si autobuse care circula spre Baile Felix se afla in Oradea, cartierul Nufarul, la capatul de linie al tramvaielor, la iesirea din oras spre Baile Felix. Mijloacele de transport in comun circula pe ruta Oradea - Sanmartin - Baile Felix si retur intr-un interval de 15 minute.
Pentru mai multe informatii contactati: Agentia CFR Oradea, str. Republicii nr. 2, tel. 416.565, Statia CFR Oradea, str. Republicii nr. 114, tel. centrala: 414.970, Informatii CFR: 952 sau 414.970 (www.infofer.ro)

Aerian: Aeroportul Oradea ofera atat curse interne cat si externe (via Timisoara). Cursele interne sunt Bucuresti-Oradea si retur, iar ca destinatii externe amintim curse din Oradea spre: Ancona, Florenta, Milano, Roma, Torino, Verona, Dusseldorf, Munchen, Stuttgart, Paris, Atena. În apropiere sunt situate aeroporturile internationale Timisoara (180Km) si Budapesta (250 Km).
Aeroportul Oradea,  Calea Aradului, Km. 6, Tel.: 0259-416.082, Email: aeroport@cjbihor.ro.

Pentru informatii suplimentare vizitati www.aeroportoradea.ro


® Copyright 2007, YGREC Pagini Utile srl. Toate drepturile rezervate.